Ora de dirigentie la Posta

Articol adaugat in 08 Octombrie 2010 de catre Echipa eTimisoara.
Sursa : Analog TV

 

De Ziua Mondiala a Postei, reprezentantii Directiei de Posta Timisoara au decis sa inceapa un sir de cursuri pentru elevi. Specialistii din cadrul institutiei au tinut prima ora de dirigentie. 30 de copii de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva "Constantin Pufan" au asimilat timp de 60 de minute au primit informatii utile despre serviciile postale.

Specialistii din cadrul Directiei de Posta Timisoara au captat atentia copiilor. Ei le-au explicat micutilor cum se expediaza scrisori, colete sau acte oficiale.In modul lor unic, elevii Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva au pus intrebari angajatilor de la posta. Cum prima ora de dirigentie a fost un succes, conducerea Directiei de Posta vrea ca astfel de cursuri sa se petreaca regulat in orice localitate din judetul Timis, Arad, Caras - Severin si Hunedoara.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Postei angajatii institutiei timisorene vor iesi in piata Libertatii si vor imparti oamenilor plicuri deja timbrate. Astfel timisorenii pot scrie gratuit celor dragi de departe.Vezi tot articolul
 
 

Lasa si tu parerea ta aici


Parerea ta conteaza nu doar pentru noi dar si pentru ceilalti cititori. Scrie! cu litere mici, cu litere mari, de bine, de rau, exact ceea ce crezi.


Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.

Nume

e-Mail

Parerea ta despre acest articol

 
Introdu codul din imagine
Captcha
* In cazul in care nu puteti citi codul, dati click pe imagine pentru a genera un nou cod!